Hanni ja Noora kirjoittaa:

Vierailimme leipomossa Sotteville les- Rouenissa joka poikkeuksellisesti ei ollut rakkennuksen kulmassa vaan keskellä. Leipomon omistaja oli alueensa yritysten edustaja, joka neuvotteli esim. patongin hinnasta. Ranskassa hallitus päättää patongille enimmäishinnan. Liikeideana oli tehdä tuotteita joita asiakkaat halusivat ostaa. Yrityksen liikeideana ei ollut olla huippukonditoria vaan asiakaslähtöinen hyviä tuotteita valmistava yritys. Yritys oli toiminut siis aina kyseisin suvun hallussa, toisinsanoen se on perheyritys. Meidän piti pyytää lupa tuotteiden kuvaamista varten, ja vastaus oli myönteinen.

Pake kirjoittaa: Tämän retken aikana olin kuumessa kämpällä, joten en päässyt mukaan, hiukan kyllä harmittaa.

Niina kirjoittaa: En keksi enempää kerrottavaa muuta kuin, että siellä oli kauniita leivoksia.

Marika ja Jasmin kirjoittaa:

Koulun jälkeen lähdimme paikalliseen leipomoon vierailemaan. Omistaja aloittaa työt klo: 02.00 ja lopettaa klo: 20.00. Viimeiset leivät paistetaan klo 19.00, koska asiakkaat haluavat tuoretta patonkia ja leipää. Leivokset ja kakut olivat tosi hienoja ja macaroneja oli tehty monista väreistä ja niihin sopivista täytteistä. Esim. keltainen-sitruuna, punainen-mansikka, vihreä-lime..

Laura kirjoittaa: Ihania leivonnaisia ja kakkuja ja marsipaanikoristeita. Pääsimme kurkkaamaan takahuoneeseen. Aika pienet tilat työskennellä.

Jenna kirjoittaa: Kävimme tutustumassa leipomossa jossa näimme heidän työskentelyä ja valmita leivoksia ja kakkuja. Macaroneja eri väreissä.

Lea kirjoittaa: leipomossa oli vaikka mitä leivonnaisin ja niin ihania marsipaani koristeita.