Jenna kirjoitta Huonet olivat kolmen hengen  huoneita joissa oli kerrossanky, sanky, Poyta, tuoli ja kapit jokaiselle. wc- istuimessa ei olut kanta ja istuinrengasta. Suihku kasteli koko tilan lattiat koska se oli seinassa kiini. huoneita ei lammitetty niin yot olivat vileita ja kosteita nukkua. minulle ainhakin tyyny oli erin lainen mita kotona suomessa koska se oli putken muotoinen.  

Reeli kirjoittaa: Huonet olivat kolmen hengen huoneita joissa oli sanky ja kerrossanky, lukolliset kaapit (mutta piti olla oma lukka) ja yksi poyta. Huoneen vessa oli huono ku siit puuttui istuinrengas ja suihku oli myos huono, ku vesi osui suoraan seinaan.  Tyynyt oli putkilon muotoisia, pikkasen epamukava ja peittoina oli huopa -ja paivapeitto. Oisin oli kylmaa huoneissa ku lampo ei ollut paalla.

Mirella kirjoittaa: vessa ja suihku vois olla parempia.

 Jasmin kirjoittaa: Huoneet olivat siistit ja ihan tilat kolmelle ihmiselle. wc- olisi saanut olla parampi, renkas puutui kokonaa. Suihku olisi olla parempi myos, vesi tuli liruttaen....

Lea kirjoittaa: asuminen  on tosiaan ankeeta taalla ollaan koko ajan kaltereiden takana ja opettejat laskee aina syomaan ja vessassa ei ole kantta eika rinkia ja suihkussa tulee vetta tosiaan liruttaen.

Marika kirjoittaa:

Huoneet ovat siistit ja ne on 3 hengen huoneet. Huonoa on etta vessa olisi saanut olla parempi, ja siita puuttuu wc-rengas. Suihkusta tuli vetta liruttaen. Ja sanky on kova ja tyyny on pitkulainen (niskatyyny).

Laura kirjoittaa:

Majotuin Mirellan kanssa samaan huoneeseen. Huoneeseen olisi mahtunut kolme, silla siella oli yhden pedin lilsaksi kerrossanky. Huoneessa oli oma suihku ja wc-pontto. Liinavaatteita ei ollut ja tyyny oli ihme "potko"....Suihku oli omituinen, kun piti painaa koko ajan nappia, jotta vetta tulisi lisaa. Onneksi vesi oli sentaan lamminta. Oli hyva, etta otin oman pyyhkeen mukaan, koska taalla sellaista ei saatu.

Hanni kirjoittaa:

Majoittauduimme koulun qsuntolaan. Menin Jasminin ja Marikan kanssa samaan huoneeseen. Ainakin minua savahdytti wc. Pontto on seinasta tuleva ns. uloke,eika pontossa ole istuinrengasta eika kantta. Pontto vedetaan seinassa olevasta napista. Suihku on myos aika erikoinen.. seinassa olevaa nappia pitaa painaa aika tiuhaan jos haluat etta suihkusta tulee vetta. Huoneet ovat myos aika kylmia, aamulla on vilu kun tulee pois peiton alta. Taman jalkeen osaa arvostaa uudella tavalla kotona olevia asioita.

Niina kirjoittaa: Asuintilat oli hieman huonot, koska siella oli kylma ja suihku laitettiin paalle napista mita piti painaa melko kovaa ja monte kertaa, silla suihku sammui n. 5-10 sekunnin kuluttua ja suihkusta vesi meni suoraan seinaan ja wc pontto oli samanlainen kuin lentokoneessa (siina ei ollut istuinrengasta eika kantta). Mutta mukavaa oli kun saimme oman ns. siiven missa oli huoneemme eli siella ei ollut ketaan paikallisia opiskelijoita meidan kanssa samassa tilassa nukkumassa. Mutta kun piti menna nukkumaan niin ylakerrasta kuului viela metelia missa siis nukkui paikalliset opiskelijat.

Nooran kommentit.

Huoneet olivat tosiaan kolmen hengen huoneet ja yksi kerrossanky ja yksi erillinen sanky. Kolme kaappia, joissa oli jokaiselle yksi lukollinen kaappi. Itse en tullut tarviimaan lukkoa siihen, kun laitettiin aina kaytavan ovi lukkoon.Rengas olisi ollu kiva wc-pontossa. Lakanoita ei ollu sangyssa, joku sellainen kertakaytto  aluslakanan oloinen ja muuten oli viltti ja paivapeitto seka putkilotyyny ilman tyynyliinaa. Naulakkoja ei ollu huoneessa, mut jonkinlainen ripustin kylpparissa. Illalla oli villasukkakerho ja se oli kohokohta! Niita ilman olisi ollut kelju olla!

Pake kirjoittaa: Meilla oli kolmen hengen huoneita, joissa nukuimme ja sailytimme tavaroitamme. Aamuyosta huoneissa oli valilla kylma nukkua, mutta siitakin selvittiin hengissa. Se kuka keksi villasukat, on sitten viisas ! Lakanoita sangyissa ei ollut, vain putkilo tyyny ja kaksi peittoa.