Noora kirjoittaa.

Ruoka on hyvaa ja maistuvaa! Aamupalalla on yksi leipa, jugurtti, tuoremehu ja kaakao pienessa murokulhon tyylisessa kulhossa. Eli suomalaiselle aika kevyt, mutta kuitenkin aika runsas siihen nahden, etta on muutakin, kuin yksi croisantti. 

Lounaalla saa valita aina 2 tai 3 vaihtoehtoa eli joko kalaa tai lihaa, joskus on jopa possua, nautaa ja kalaa tarjolla yhta aikaa, mista saa valita haluamansa. Seka 2-3 eri lisuke vaihtoehtoa esim, pasta, pinaatti ja pavut. Sen lisaksi on salaattia ja jalkkaria, juustoja ja hedelmia.

Ruokatunti kestaa 2h, opettajat saa viinia ruuan kanssa ja syovat oppilaitten kanssa eri paikassa. Iltapala on vahan runsaampi esim, pizza ja pasta, jalkkari ja salatti, valilla juustot ja hedelmat. Tai pihvi ja ranskalaiset, salaatti, jalkkari, leipa, valilla hedelmat ja juustot kans. Oppilaat tekevat ruokalaan leivat, pullat ja jalkkarit, koska he eivat saa myyda niiden tuotteita, muut pien myymalat suuttuisivat, kun he vievat heilta asiakkaat.

 

Mirella kirjoittaa: Ruokatauko on liian pitka. Ruoka on  hyvaa mutta joskus on outoja yhdistelmia.

Lea kirjoittaa: aamupala oli tosi pieni ja siita se vaan suurenee ja aamupala on kello 07:30 ja seuraavan kerran syodaan vasta 12:30ja illallinen syodaan kello19:00

Marika kirjoittaa:

Ruokatunti kestaa 2 tuntia, mutta ei ole muita taukoja. Aamupala on pieni, lounas on aika hyvankokoinen ja iltapala on tuhti. Ja jalkiruokaa on aina, namps.  Ruoka on hyvaa!

 Pake kirjoittaa: Aamupala on tosi kevyt ateria, patongin pala, croissant, tuoremehu, joskus jugurttia ja kahvia. Ja lounaalla on ruokajuomana aina vesi. Ruuat ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia. Illallinen on aina runsain. Lounas ja illallinen kestaa tunnin tai kaksi tunti.

Jasmin kirjoittaa:  Ruoka tunti kestaa 2 tuntia. Ruoka on taalla hyvaa. Ja jalkiruokaa on aina tarjolla, mika on tosi hyvaa myos.

 Laura kirjoittaa:

Ruoka taalla painottuu iltaan, eli aamupala on kevyt ja illalla syodaan raskaammin. Ruoka on ollut ihan hyvaa, eli ei mitaan valittamista. Jalkkarit ovat aivan ihania!!!!NAM!!!  Jalkkarit tekee konditoria puolen opiskelijat ja leipuriopiskeliljat tekevat leivat.Ruokatunti kestaa noin kaksi tuntia. Ranskalaisten kanssa ei ole ketsuppia.

Jenna kirjoittaa: Ruoka oli hyva silloin kun oli kala ja kana tarjolla, joskus liha oli hyva mutta ei silloin kun oli jauhelihapihvia koska se oli raakaa. Aamupalalla oli vain tarjolla leipa pala croisant  ja kaakao/kahvi/tee appelsiinimehu. Ruokailu ajat olivat 7:30, 12:30 ja 19:00. 

Reeli kirjoitaa: Ruoka on ollut hyvaa taalla, vaikka jauheliha pihvi oli raakaa. Jalkiruuat ovat oppilaiden itsetekemia, koska koulu ei saa myyda niita ja ne on hyvia. Aamuisin oli yleensa ruokana leipaa/kroisantteja, jugurtti, tuoremehu ja lammin kaakao/kahvi. Enemman tulen ikavoimaan kuumaa kaakaota ja tuoremehuja, ku ne oli todella hyvia. Ruokailu yleensa kesti 1,5 tunta. Rokailun aikana valvoo sama henkilokunta kuin asunnoilla ja jos hairikoi nii siihen heti puututaan.

Hanni kirjoittaa: Ruoka taalla on hyvaa ja erittain tayttavaa. Annokset ovat isoja ja olen syonyt joka kerta itseni ahkyyn asti. Joka aterialla saa leivan, levitteita, juoman, ruoka-annoksen, salaattia ja viela itse valitsemansa jalkiruoan. Aamupala on niukka ja 12 jalkeen lounaalle mentaessa onkin jo hivea nalka. Seuraavan kerran ruokaa saa 7 jalkeen illalla ja silloinkin annokset ovat suuria, he syovat siis paivallista vasta tuohon aikaan illasta. Taalla kannattaa siis syoda aina hyvin kun ruokaa on tarjolla.

Nyt vuorostaan kirjoittaa Niina: Eli taalla ruoka on ollut oikein hyvaa, hieman erillaista kuin Suomessa, esim. jauhelihapihvi syodaan puoli raakana. Inhottavaa on kun aamupala syodaan jo klo 07:30 ja se on todella pieni, silla silloin saa ottaa vaan 2 leipaa ja pienen 2 dl:n jogurtti purkin. Ja lounas syodaan vasta klo 12:30, silloin annos on iso eli silla kylla parjaa ja iltapala syodaan klo 19:00 mika on myos erittain runsas.