Pake, Noora ja Jenna kirjoittaa: Soimme CFAIEn koulun ravintolassa perjantaina 17.09 Maeil kanssa lounaan.

Alkupalana oli blinia, kraavilohta ja ranskankermaa. Annokset olivat valmiita.

Salaattina toimi latva-artisokka uppopaistetulla kananmunalla ja bearnaistomaattikastike. Annos naytti hyvalta.

Paaruokana oli lampaankyljyksia kasviksien ja kastikkeen kera. Liha tuotiin poytaan kokonaisena ja tarjoilija leikkasi sen sopiviksi paloiksi asiaakkaan toiveen mukaan.  Ruuan jalkeen tarjoiltiin juustot.

Juustot: lajikkeina oli brie, sinihome, vuohenjuusto ja kova kypsytettya juustoa. Ikava kylla yhteen poytaan unohdettiin tarjoilla juustot.

Tarjoilijat olivat kolmatta vuotta opiskelemassa, mutta ensimmaista paivaa tarjoilemassa. Tarjoilijoiden jannitys nakyi ulospain. Ruokailutilanne oli opetusta, opettajat arvioivat opiskelijoiden tyonskentelya.

Juustojen jalkeen tuli jalkiruuat. Jalkiruokana oli tuulihattu tuoreitten vadelmien, taytetty vaniljakermalla  ja mansikkamelbakastikkeen kera. Jalkiruoka oli taivaallisen hyvaa !

Jalkiruuan jalkeen tarjoiltiin kahvia, teeta tai kaakaota, jota ranskassa kutsutaan suklaaksi.

Ruokailu kesti 2,5h ja meinattiin nautinnon takia myohastya junasta.