Une ville pour l'impressionnisme : Monet, Pissarro et Gauguin à Rouen

 Pake kirjoittaa: Kävimme taidenäyttelyssä. Kaikki teokset oli maalattu tehty Rouenista. Tykkäsin itse Monetin teoksista. Lumpeen kukat- teosta ei näyttelyssä ollut. Näyttelyssä oli seinillä ranskaksi kirjottettu tekstejä, joita olis ollut kiva lukea ja koittaa ymmärtää, mutta eräät eivät tahtoneet odottaa. Liput olivat meille  opiskelijoille ilmaiset ja lipun toisella puolella oli jonkun taitelijan taideteos.

Osa tauluista näytti siltä että olisi itse ollut maalauksessa. Museossa ei saanut kuvata.

 

Niina pakotettiin kertomaan: Kun menimme sisään museoon huomasimme ranskalais opiskelijoita heti aulassa joilla oli jotkin tehtävä paperit mukana. Kun olimme katsoneet taulut menimme myymälän puolelle.

Laura kirjoittaa:

En jaksanut oikeen jäädä tutkimaan teoksia, vaan menin aika nopeasti koko näyttelyn läpi. Osa teoksista oli kyllä tosi hienoja. Myymälän puolelta ostin mangneetilla toimivat kirjanmerkin, jossa oli maalauksen kuva. Taidenäyttely rakennus oli hieno.

Marika ja Jasmin kirjoittaa:

Lähdimme museoon. Katseltiin veistoksia ja maalauksia, maalaukset olivat tehty Rouenin kaupungista. Olivat hienoja. Tämän jälkeen saimme tehtäviä, ja ryhdyimme niiden pariin.

Jenna kirjoittaa: Lähdimme museoon. Museossa oli veistoksia ja malauksia joissa näkyi rouenin kaupungista. Malaukset olivat upeita. Lähdimme tekemän tehtäviä kaupungille.   

Hanni ja Noora kirjoittaa:

Taidenäyttelyssä nähtiin paljon tauluja jotka oli maalattu Rouenin maisemista ja rakennuksista. Mm. maalareina toimivat Monet, yms...monet kuuluisat taidemaalarit.

Näimme myös patsaita ja nekin olivat hienoja. Taidemuseossa oli paljon koululaisia ja ryhmiä yhdessä liikkuen. Me kiertelimme omana ryhmänämme.

lea kirjoittaa: museossa oli tosi kivaa ja nähtii tosi hienoja maalauksia. Ostin sieltä kirjan jossa liikkuu eläimet kun kirjan kantta liikuttaa.

Mirella kirjoittaa: Museossa oli paljon tauluja, joissa oli maisemia ja rakennuksia. Näyttelyssä oli myös muutamia veistoksia henkilöistä. Ostin myymälästä kirjanmerkin.