Mirella kirjoittaa: Taalla kaahataan paljon eika noudateta liikennesaantoja.

 

Laura kirjoittaa:

Junat ovat hienoja verrattuna Suomeen ja ne ovat tosi nopeita. Ne ovat yleensa kauhean taynna. Huomasimme vasta myohemmin, etta se vaunu, missa olimme oli "hiljainen vaunu", eli siella ei olisi saanut puhua. Kukaan ranskalainen ei varmaankaan kehdannu sanoa etta pitaisi olla hiljaa. Liikenne on vilkkaampaa ja autoja parkkeerataan minne sattuu. Naimme lappuliisoja sakottamassa vaarin pysakoityja autoja. Bussi lippu maksoi euron eli taalla on siina asiassa halvempaa kuin Suomessa.

Hanni kirjoittaa:

Bussissa lentokentalta matkalla Oopperalle kauhistelin paikallista liikennetta. Autot kaahaavat erittain lujaa ja autoja parkkeerataan keskelle risteysta, seka kavelyteille, eli kaytannossa kaikkialle minne vain mahtuu. Saint Lazarelta hyppasimme Val de Reuliin menevaan junaan. Junatkin kulkevat taalla paata huimaavaa vauhtia. Junat ovat moderneja ja hienoja, mutta kylla taallakin on ransistyneita ja karun nakoisia junia. Junat ovat yleensa tupaten taynna ihmisia ja istumapaikkoja saa todellakin etsia kuin kiven alta. 

Lea kirjoittaa: liikenne on sellainen etta kaikki ajavat  aika kovaa ja  monet kayttavat omaa autoansa ja junat kulkevet aika kovaa ja liput aika usein tarkistetaan;

 Marika kirjoittaa:

Liikenne taalla on vilkasta. Junat kulkee lujempaa, kun suomessa ja liput tarkistetaan yleensa aina. Lentokoneesta kun tulin asemalle, niin mies huusi Bella, bella.. Sitten Saint Lazare-asemalta junalla tanne Val de Reuil:iin, ja siita bussilla kouluun.

Jasmin kirjoittaa:  Lento jannitti pikkaisen, lopulta kun oltiin ilmassa jannitys havisi. Lentokentalla oltiin ihmeissaan. kun joku mies alkoi huutelee meidan prinsessalle Belle, bella. Lentokentalta matkustettiin bussilla Oopperalle. Bussissa hammasteltiin, miten kovaa taalla ajavat autolla. Junat taalla kulkee paljon nopeammin kuin suomessa. 

Reeli kirjoittaa: Liikenne taalla on vilkasta. Mopot ja pyorailijat menee liikentees ohittaa autoja. Veikkaan etta liikentees ei noudateta liikennenopeutta. Junat kulkee taal nopeammin taal kuin suomes.

Jenna kirjoittaa: liikenne taalla on erilaista kun junat kulkevat nopeammin kuin Suomessa ja pyorailijat pyorailevat autojen seassa. 

Pake kirjoittaa: Ranskalaisilla on kaasu pohjassa, mutta myos jarrujalka toimii. Pyorailijat kulkevat autojen seassa siina missa mopotkin. Autot parkkeeraavat myos jalkakaytaville, jos parkkipaikat eivat riita.

Niina kirjoittaa: Ranskalaiset ajavat melkein kokoajan ylinopeutta aivan kuin ei valittaisi ollenkaan liikenne saannoista. Myos mopot ja pyorailijat ohittelevat autoja pujottelemalla kaikista mahdollisista valeista mista paasee edes juuri ja juuri, eli aika hullua porukkaa kun mopiollakin ajetaan autojenkin ohi jotka nekin ajavat ylinopeutta.

Nooran ajatukset:

Liikenne ympyroita en ole nahny taalla. Autot ajavat paljon kovempaa, kuin Suomessa. Liikennemerkkeja ei ole pahemmin nakyny, puhumattakaan stop merkista. kerran olen kuullut toottaysta, mutta ymmartaakseni se toottailly ei kuulu heidan tapoihin. Silta menee asuntolan ja koulun valilla ja molemmissa paissa suljetut portit. Valvontakamerat koulun alueilla. Mhh, nakyykohan siina sekin paiva, kun asuntolan ovi oli kiinni niin etsittiin Reelin kanssa meidan huone ja tultiin ikkunasta sisaan. kun tiedettiin etta kaverit on huoneissa.