Niina kirjoittaa: Opiskelijat pukeutuvat taalla arkivaatteisiin muuten samalla tavalla kuin me Suomessa, mutta taalla ei saa ilmeisesti nakya olkapaat eli mm. toppia tai muuta paitaa missa nakyy olkapaat. Uskonnollisia merkkeja ei saa olla nakyvilla. Ja kun ollaan tunnilla (leipomossa tai konditoriassa) niin oppilailla ei ole hiukset kokonaan hatun alla piilossa. Nyt on Lean vuoro kertoa mihin han on kiinnittanyt huomiota ranskalaisten opiskelijoiden pukeutumisessa.

Lea kirjoittaa: he pitavat sormuksia ja koruja keittiossa ja laastarit  ei haittaa heita leipomossa ja hei eivat kayta kerta kaytto kasineista vaan ne jatkaa vaikka mika olis.

 

Mirella kirjoittaa: kaikki pukeutuu normaalisti.

Laura kirjoittaa:

Taalla oppilaat pukeutuvat normaaleihin arkivaatteisiin ja taalla ei ole koulupukua. Monella on todella muodikkaat vaatteet, mita olen huomannut. Tietenkin koululuokissa esim. leipomossa pukeudutaan tyoasuun(hattu, valkoinen leipurintakki ja pepitaraitaiset housut ja kokkikengat).  Meidan tyovaatteet olivat kylla parempia kuin heidan. Monen oppilaan hiukset roikkuivat lakin alta, mita meilla on ehdottomasti kielletty. Koulussa ei mielellaan pideta kauhean paljastavia vaatteita ja uskonnollisia tunnuksia ei saa nakya. Yksi ranskalainen poika joutui ottamaan korva ja kasikorut pois kun ne oli unohtunu paalle leipomossa. Tosin kihlasormusta sai pitaa.

Jenna kirjoitta poikaopiskelijat kaytivat paljon hiusgeelia, partavetta ja pukeutuivat tepaitan,farkuihin.

Noora kommentoi pukeutumista

Pojat laittavat paljon enemman hiuksia kuin tytot. Muutenkin tuntuu, etta pojat pukeutuvat siistimmin kuin tytot. Ruokailun yhteydessa ja valkalle mentaessa pitaa vaihtaa omiin vaatteisiin. Ja valkan jalkeen laittaa leipurin vaatteet paalle. Laastareihi laitettiin yksittainen sininen hanska sormen paalle.

Reeli kirjoittaa: Opiskelijat taal pukeutuu suht samal lailla kuin suomessa. Pojat kayttaa ehka pikkasen liikaa geelia hiusten laitossa ja tietysti ne tuoksuvat hyville. Ruokaliluun ja valitunneille mentaessa pitaa vaihtaa leipirin vaatteet omiin vaatteihin. Opiskelijoiden tyovaatteet olivat aika puhtaita.  

Hanni kirjoittaa:

Taalla oppilaat pukeutuvat siististi ja ehjiin vaatteisiin, varsinkin pojat. Tukka on heilla aina laitettu geelilla ja kammattu siististi. Miehet ja pojat kayttavat taalla aikas paljon partavetta. Olen huomannut etta siistit vaatteet taalla ovat kaiken a ja o. Oppilailla tyovaatteet ovat ain puhtaat.

Marika kirjoittaa:

Taalla oppilaat pukeutuvat siististi, varsinkin pojat. Pojat laittaa hiukset geelilla, ja kayttavat paljon hajuvetta/partavetta. Tyovaatteet niilla on vaan t-paita.

 Jasmin kirjoittaa: Oppilaat pukeutuvat siististi. Pojat on laittanut joka aamu hiukset geelilla ja tuoksuvat hyvalle.

Pake kirjottaa: Oppilaat pukeutuvat asiallisesti, pojat laittavat hiukset geelilla ja tuoksuvat hyvalle, suomalaiset pojat voisivat ottaa ranskalaisista mallia ! Tytot pitavat farkkuja eivatka pukeudu niinkuin suomalaiset tytot. Opettajat pukeutuvat asiallisesti ja myoskin siististi.